Neem nu contact met ons op via: 06 12244402|info@groningssteigerhout.nl

Over ons

Home/Over ons
Over ons 2017-06-03T11:43:58+00:00

gs-logo-retina

De naam Groningssteigerhout zegt al iets over de oorsprong. Met Groningse nuchterheid wordt het maximale rendement uit het houtmateriaal gehaald. Hout is sowieso een materiaal waar u zoveel kanten mee op kunt. En hout is een materiaal waarmee u heel gemakkelijk een bepaalde, warme sfeer kunt creëren.

Groningssteigerhout heeft een passie voor houtwerk en deelt zijn vaardigheden graag met u. Het levert maatwerk op basis van een (ruwe) schets of foto. Of één van de medewerkers komt langs om samen met u te brainstormen waardoor ideeën uitgewerkt kunnen worden in een kant en klaar eindproduct.

Groningssteigerhout helpt u met tuinaccessoires en ontwerpt mooie meubels voor uw woon- en slaapkamer.  Misschien wilt u de entree van uw bedrijf wel een warm gevoel meegeven. Eigenlijk kan bijna alles op houtgebied bij Groningssteigerhout. Met nieuw materiaal maar ook met bestaand. Zo kan een weggebroken houten vloer, omgebouwd worden tot een nieuw meubelstuk. Duurzaamheid ten top dus.

Wijnand Niemeijer

Mijn naam is Wijnand Niemeijer, 46 jaar, geboren in Westeremden, getogen en nog steeds wonend in Middelstum. Kortom, verknocht aan het Groninger Hoogeland. Je kunt geen vroegere foto van mij zien of ik er sta er wel op met een hamer of zaag. Voortdurend in de weer met hout, het materiaal waarmee je zoveel mooie dingen kunt doen! Binnen de kortste keren ging ik naar de Lagere Technische School, uiteraard richting bouwkunde.

Mijn eerste werkervaring deed ik op in de interieurbouw. Daarna werd ik allround timmerman bij een gerenommeerd bouwbedrijf. In die 15 jaar leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Na 15 jaar iets heel anders gedaan te hebben, kroop uiteindelijk het bloed waar het niet gaan kon. Vandaar dat ik met Groningssteigerhout in november 2015 ben teruggekeerd naar mijn oorspronkelijke passie: houtbewerking. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. De mogelijkheden met hout zijn talrijk en leiden vaak tot prachtige eindresultaten! (Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dat is mijn levensmotto!)